Μήνυμα Προέδρου

Αγαπητοί φίλοι, καλώς ήρθατε στον ιστότοπο της Αναπτυξιακής Εταιρείας Νομού Λάρισας Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία ΟΤΑ “Α.Ε.ΝΟ.Λ Α.Ε”.

Η Α.Ε.ΝΟ.Λ Α.Α.Ε είναι ένα πολύ χρήσιμο και βασικό εργαλείο της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας.

Παρελθόν

Στο παρελθόν, στα πλαίσια του αναπτυξιακού της χαρακτήρα, διαχειρίστηκε πολλά αναπτυξιακά προγράμματα και συμμετείχε σε πρωτοβουλίες που στόχο είχαν την ενίσχυση της τοπικής κοινωνίας συμβάλλοντας έτσι στην υλοποίηση έργων Δημοσίου και Ιδιωτικού χαρακτήρα.

Σήμερα

Σήμερα, διανύοντας την Ε’ Προγραμματική Περίοδο, η εταιρεία διαχειρίζεται το Πρόγραμμα CLLD Leader για την Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας έχοντας ήδη προκηρύξει την 1η Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για έργα Δημόσιου και Ιδιωτικού χαρακτήρα.

CLLD LEADER

Αναλυτικά το Πρόγραμμα

Προσκλήσεις Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Αγαπητοί φίλοι, η Αναπτυξιακή Εταιρεία Νομού Λάρισας είναι ένα εργαλείο βγαλμένο από τα σπλάχνα της ίδιας της τοπικής κοινωνίας. Ένα εργαλείο προσαρμοσμένο στην καθημερινότητα που χρειαζόμαστε όλοι. Όλοι εμείς που καθημερινά μοχθούμε για την επιβίωση αναζητώντας λύσεις που θα μας βοηθήσουν να στηρίξουμε τις επενδυτικές μας σκέψεις.

Εμείς, Διοίκηση και Εργαζόμενοι, είμαστε κοντά στην κοινωνία ενθαρρύνοντας προτάσεις και επενδυτικά σχέδια που τελικό στόχο έχουν τη δημιουργία θέσεων εργασίας και την βιωσιμότητα των επενδυτικών πλάνων. Ενθαρρύνουμε τις μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις δίνοντας το κίνητρο ανάπτυξης που όλοι σήμερα αναζητούμε.

Σας καλούμε να βάλουμε μαζί στόχους και με βήματα να τους πετύχουμε.

Λευτέρης Φουρκιώτης

Πρόεδρος Α.Ε.ΝΟ.Λ.Α.Ε