Επιλογή Σελίδας

ΑΕΝΟΛ ΑΕ

 

Συνάντηση Δημάρχου

Αγιάς με Αναπτυξιακό Οργανισμό Τοπικής Αυτοδιοίκησης Νομού Λάρισας “ΑΕΝΟΛ Α.Ε.”

Σε συνέχεια των συναντήσεων της «ΑΕΝΟΛ Α.Ε» πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Προέδρου του Αναπτυξιακού Οργανισμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης Νομού Λάρισας «ΑΕΝΟΛ ΑΕ» κ. Ελευθερίου Φουρκιώτη, με τον Δήμαρχο Αγιάς κ. Γκουντάρα Αντώνιο.

 Συνάντηση του κ. Φουρκιώτη Ελευθερίου, Προέδρου του Αναπτυξιακού Οργανισμού, με τον Δήμαρχο Αγιάς κ. Γκουντάρα Αντώνιο  

Στην συνάντηση παρευρέθηκε ο Αντιπρόεδρος της «ΑΕΝΟΛ Α.Ε.» κ. Λέτσιος Βασίλειος, η προϊσταμένη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Αγιάς κ. Μπαρτζώκα Αθανασία, ο προϊστάμενος Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Παπακώστας Δημήτρης καθώς επίσης και τα αρμόδια υπηρεσιακά στελέχη της «ΑΕΝΟΛ ΑΕ», ο Γενικός Διευθυντής του Οργανισμού κ. Ιωάννης Σαμώτας και ο Δ/ντης της Τεχνικής Υπηρεσίας του Οργανισμού κ. Δημήτριος Παπαδόπουλος.

Ο Πρόεδρος της «ΑΕΝΟΛ Α.Ε.» γνώρισε στον Δήμαρχο και στα στελέχη του, τα νέα υπηρεσιακά στελέχη που πλαισιώνουν την «ΑΕΝΟΛ ΑΕ», τα οποία είναι έτοιμα να βοηθήσουν πραγματικά στη μεθόδευση νέων συνεργασιών με τον Δήμο.

 Στη συνέχεια τα στελέχη της «ΑΕΝΟΛ Α.Ε.» παρουσίασαν τους τρόπους με τους οποίους μπορεί ο Δήμος να συνεργαστεί με την εταιρεία, και τις νέες δυνατότητες που έχει πλέον ο Αναπτυξιακός Οργανισμός για την οργάνωση των υπηρεσιών του.

Ο Δήμαρχος Αγιάς κ. Γκουντάρας Αντώνιος, ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του Αναπτυξιακού Οργανισμού κ. Φουρκιώτη Ελευθέριο καθώς και τα στελέχη της «ΑΕΝΟΛ Α.Ε.», για την συνάντηση αυτή και ανέφερε ότι ο Δήμος είναι διατεθειμένος να συνεργαστεί στενά με τον Αναπτυξιακό Οργανισμό, έτσι ώστε η συνεργασία αυτή να αποφέρει τα μέγιστα.

 

Για την “ΑΕΝΟΛ Α.Ε.”

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Φουρκιώτης Ελευθέριος