Επιλογή Σελίδας

Την Τρίτη 6/12/2022, 12:30μ.μ. πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Κιλελέρ στη Νίκαια, ενημερωτική ημερίδα – διαβούλευση του Αναπτυξιακού Οργανισμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης «ΑΕΝΟΛ Α.Ε.»  για το νέο Τοπικό Πρόγραμμα LEADER ΣΣ ΚΑΠ 2023-2027.

Ο Αναπληρωτής Δημάρχου Δήμου Κιλελέρ κ. Χατζούλης Αχιλλέας, καλωσόρισε τον Πρόεδρο και τα στελέχη του Αναπτυξιακού Οργανισμού Τοπικής Αυτοδιοίκηση Νομού Λάρισας ΑΕΝΟΛ ΑΕ , επισημαίνοντας την αναγκαιότητα ενίσχυσης των τοπικών κοινωνιών μέσου του προγράμματος Leader και την στήριξη που είχε τόσο ο Δήμος Κιλελέρ όσο και οι επενδυτές του Δήμου από την ΑΕΝΟΛ σε προηγούμενες προγραμματικές περιόδους.

Στη συνέχεια την εκδήλωση χαιρέτισε ο κ. Φουρκιώτης Ελευθέριος, Πρόεδρος της ΑΕΝΟΛ Α.Ε., ο οποίος αφού ευχαρίστησε τους Αντιδημάρχους κ. Αχιλλέα Χατζούλη, Αντιδήμαρχο Πολιτισμού, Αθλητισμού και Κοινωνικής Πολιτικής αλλά και μέλος του Δ.Σ. της ΑΕΝΟΛ Α.Ε. και κ. Ιωάννη Κουκούτση, Αντιδήμαρχο Αγροτικής Ανάπτυξης και Πολιτικής Προστασίας, για την παρουσία τους και την φιλοξενία, επεσήμανε τη σπουδαιότητα του προγράμματος LEADER, ως ισχυρού εργαλείου ανάπτυξης των τοπικών κοινωνιών. 

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκαν από τα στελέχη της ΟΤΔ ΑΕΝΟΛ οι στόχοι και οι κατευθύνσεις του νέου τοπικού προγράμματος LEADER ΣΣ ΚΑΠ 2023-2027, και αναλύθηκαν τεχνικά θέματα.

Μετά το πέρας των παρουσιάσεων πραγματοποιήθηκε σειρά ερωτήσεων και τοποθετήσεων καθώς και εποικοδομητικός διάλογος από τους παρευρισκομένους.

Σημειώνεται ότι οι υποψήφιοι επενδυτές, δημοσίου, συλλογικού και ιδιωτικού χαρακτήρα, μπορούν να συμμετέχουν και στην διαβούλευση ηλεκτρονικά, εκδηλώνοντας το επενδυτικό τους ενδιαφέρον, site της εταιρείας https://aenol.gr/