Επιλογή Σελίδας

Την Τετάρτη 18/01/2023, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Λαρισαίων, ενημερωτική ημερίδα – διαβούλευση του Αναπτυξιακού Οργανισμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης «ΑΕΝΟΛ Α.Ε.»  για το νέο Τοπικό Πρόγραμμα LEADER ΣΣ ΚΑΠ 2023-2027.

Ο αντιδήμαρχος Επιχειρησιακού Σχεδιασμού και Τεχνικών Έργων κ. Γεώργιος Σούλτης, καλωσόρισε τον Πρόεδρο και τα στελέχη του Αναπτυξιακού Οργανισμού Τοπικής Αυτοδιοίκηση Νομού Λάρισας ΑΕΝΟΛ ΑΕ , επισημαίνοντας την αναγκαιότητα ενίσχυσης των τοπικών κοινωνιών μέσου του προγράμματος Leader.

Στη συνέχεια την εκδήλωση χαιρέτισε ο κ. Φουρκιώτης Ελευθέριος, Πρόεδρος της ΑΕΝΟΛ Α.Ε., ο οποίος ευχαρίστησε τον αντιδήμαρχο Επιχειρησιακού Σχεδιασμού και Τεχνικών Έργων κ. Γεώργιο Σούλτη, τον επικεφαλής της παράταξης «Πρωτοβουλία Αξιών» κ. Παναγιώτη Γούλα και τους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων Γιάννουλης, Φαλάνης και Ραχούλας για την παρουσία τους και την φιλοξενία, επεσήμανε τη σπουδαιότητα του προγράμματος LEADER, ως ισχυρού εργαλείου ανάπτυξης των τοπικών κοινωνιών.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκαν από την συντονίστρια του προγράμματος κα Σεβαστή Μπασδέκη, οι στόχοι και οι κατευθύνσεις του νέου τοπικού προγράμματος LEADER ΣΣ ΚΑΠ 2023-2027, και αναλύθηκαν τεχνικά θέματα. Επισημάνθηκε επίσης πως: “περιοχή παρέμβασης του νέου LEADER είναι ολόκληρος ο νομός εκτός από τον αστικό κομμάτι της Λάρισας”.

Μετά το πέρας των παρουσιάσεων πραγματοποιήθηκε σειρά ερωτήσεων και τοποθετήσεων καθώς και εποικοδομητικός διάλογος από τους παρευρισκομένους.

Σημειώνεται ότι οι υποψήφιοι επενδυτές, δημοσίου, συλλογικού και ιδιωτικού χαρακτήρα, μπορούν να συμμετέχουν και στην διαβούλευση ηλεκτρονικά, εκδηλώνοντας το επενδυτικό τους ενδιαφέρον, στο site της εταιρείας https://aenol.gr/  .