Επιλογή Σελίδας

Την Τρίτη 24/01/2023, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Λάρισας , ενημερωτική ημερίδα – διαβούλευση του Αναπτυξιακού Οργανισμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης «ΑΕΝΟΛ Α.Ε.»  για το νέο Τοπικό Πρόγραμμα LEADER ΣΣ ΚΑΠ 2023-2027 σε όλους τους  τοπικούς φορείς που δραστηριοποιούνται στον τομέα της κοινωνικής συνοχής στην περιοχή της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκαν από την συντονίστρια του προγράμματος κα Σεβαστή Μπασδέκη και το μέλος της ομάδας Leader κα Παπαγεωργίου Ιωάννα, οι στόχοι και οι κατευθύνσεις του νέου τοπικού προγράμματος LEADER ΣΣ ΚΑΠ 2023-2027 και αναλύθηκαν τεχνικά θέματα. Η κα Μπασδέκη επεσήμανε επίσης τη σπουδαιότητα του προγράμματος LEADER, ως ισχυρού εργαλείου ανάπτυξης των τοπικών κοινωνιών.

Μετά το πέρας των παρουσιάσεων πραγματοποιήθηκε σειρά ερωτήσεων και τοποθετήσεων καθώς και εποικοδομητικός διάλογος από τους παρευρισκομένους.

Σημειώνεται ότι οι υποψήφιοι επενδυτές, δημοσίου, συλλογικού και ιδιωτικού χαρακτήρα, μπορούν να συμμετέχουν και στην διαβούλευση ηλεκτρονικά, εκδηλώνοντας το επενδυτικό τους ενδιαφέρον, στο site της εταιρείας https://aenol.gr/ .