Επιλογή Σελίδας

Κοπή πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας της ΑΕΝΟΛ ΑΕ

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2022 στην αίθουσα συσκέψεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ελασσόνας η κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας για το καλωσόρισμα της καινούργιας χρονιάς με την παρουσία μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας , της Ε.Δ.Π. LEADER και του προσωπικού.

Ο Πρόεδρος της εταιρείας κ. Φουρκιώτης Ελευθέριος δήλωσε ότι :

« με την ευκαιρία της κοπής της πίτας της ΑΕΝΟΛ ΑΕ είχα την χαρά, μετά από πολύ καιρό, λόγω Covid εποχής, να συναντήσω και να ευχηθώ δια ζώσης Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά στο Δήμαρχο Ελασσόνας, στα μέλη του ΔΣ της Ε.Δ.Π. LEADER και στους εργαζομένους της εταιρείας. Η χρονιά που έφυγε ήταν μία δύσκολη χρονιά αλλά με μεγάλες αλλαγές για την ΑΕΝΟΛ ΑΕ με κορυφαία τη μετατροπή της σε Αναπτυξιακό Οργανισμό Τοπικής Αυτοδιοίκησης.  Ένας θεσμός που δίνει μία άλλη δυναμική στην εταιρεία καθώς ενισχύει τις συνέργειες και τις συνεργασίες τόσο με την Περιφέρεια Θεσσαλίας όσο με τους άλλους Δήμους μετόχους της. Εύχομαι σε όλους Υγεία με την ελπίδα και την προσδοκία η εταιρεία να παίξει σύντομα πρωταγωνιστικό ρόλο στα δρώμενα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης».

Τυχερή της εκδήλωσης η Αντιδήμαρχος Ελασσόνας Φρόσω Καρκαβανίδου – μέλος του ΔΣ της ΑΕΝΟΛ ΑΕ – που κέρδισε το φλουρί και ένα συμβολικό δώρο.

Για την «ΑΕΝΟΛ Α.Ε.»

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Φουρκιώτης Ελευθέριος