Επιλογή Σελίδας

Την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα έκοψε ο Αναπτυξιακός Οργανισμός Τοπικής Αυτοδιοίκησης Νομού Λάρισας ΑΕΝΟΛ ΑΕ, την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε το προσωπικό του Οργανισμού, ο Πρόεδρος και μέλη του Δ.Σ., η Πρόεδρος και μέλη της Ε.Δ.Π. LEADER, καθώς και ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Νικόλαος Γάτσας.

Ο πρόεδρος του οργανισμού κ. Ελευθέριος Φουρκιώτης αφού καλωσόρισε τους καλεσμένους, έκανε μια ανασκόπηση της χρονιάς που πέρασε, μιας χρονιάς ορόσημο όπως ανέφερε για τον οργανισμό, αφού ξεκίνησε η πλήρη λειτουργία του ως Αναπτυξιακός Οργανισμός με την υπογραφή προγραμματικών συμβάσεων με τους μετόχους δήμους. Η νέα χρονιά είναι μια νέα πρόκληση τόσο για νέες προγραμματικές όσο και για το σχεδιασμό του νέου προγράμματος LEADER που έχει ήδη ξεκινήσει.

Ευχαρίστησε τόσο τον Δήμο Ελασσόνας και ιδιαίτερα τον δήμαρχο κ. Νικόλαο Γάτσα για την στήριξη του δήμου Ελασσόνας στον Οργανισμό , όσο και την Περιφέρεια Θεσσαλίας και την Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου και Πρόεδρο της ΕΔΠ LEADER κα Σουλτάνα Δόκου για τη αγαστή συνεργασία .

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Νικόλαος Γάτσας, ευχαρίστησε για την πρόσκληση να παρευρίσκετε στην κοπή της πίτας , ευχήθηκε δύναμη και υγεία στο προσωπικό και στην διοίκηση της ΑΕΝΟΛ ΑΕ, τονίζοντας ότι ο Δήμος Ελασσόνας ως ο μεγαλομέτοχος Δήμος θα κάνει τα μέγιστα για τον Οργανισμό.

Η κα Δόκου στη συνέχεια, ευχήθηκε με τη σειρά της καλή χρονιά με υγεία και πρόοδο και ανέφερε ότι και η Περιφέρεια Θεσσαλίας θα στηρίξει την ΑΕΝΟΛ ΑΕ με προγραμματικές συμβάσεις. 

Η εκδήλωση στη συνέχεια ήταν αφιερωμένη στον κ. Γιώργο Μουκίδη όπου μετά από ένα σύντομο βίντεο που είχαν ετοιμάσει οι συνάδελφοί του, ο πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Φουρκιώτης τον τίμησε και τον βράβευσε ως τον πρώτο υπάλληλο του οργανισμού που συνταξιοδοτήθηκε, του ευχήθηκε να περάσει όμορφα και ξένοιαστα συντάξιμα χρόνια με την οικογένειά του και τον ευχαρίστησε για τις υπηρεσίες του. 

Παρευρέθηκαν: ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Νικόλαος Γάτσας, η Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου κα. Σουλτάνα Δόκου, ο Αντιδήμαρχος Λαρισαίων κ. Γεώργιος Σούλτης, οι Αντιδήμαρχοι Ελασσόνας κα Καρκαβανίδου-Σκρέτα Ευφροσύνη, κ. Καριπίδης Ιωάννης και Γεώργιος Κυριλλίδης , ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Ανδρέας Μπρέζας, ο πρόεδρος της ΑΕΝΟΛ ΑΕ κ. Ελευθέριος Φουρκιώτης, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΕΝΟΛ ΑΕ Κ. Αθανάσιος Γεωργιόπουλος, τα μέλη του Δ.Σ. κ. Σκριάπας Κωνσταντίνος, κ. Τριανταφύλλου Γεώργιος, κ. Ευάγγελος Παπαλεξίου και η κα Ευγενία Τσιάρα, το μέλος της ΕΔΠ κ. Δημήτριος Οικονόμου, ο Γενικός Διευθυντής της ΑΕΝΟΛ ΑΕ κ. Ιωάννης Σαμώτας και όλο το προσωπικό της ΑΕΝΟΛ ΑΕ.