Επιλογή Σελίδας

ΑΕΝΟΛ ΑΕ

Πανελλήνια Γιορτή “Φέτα και Γαστρονομία”, Ελασσόνα 2022.

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η Πανελλήνια Γιορτή «Φέτα και Γαστρονομία» Ελασσόνα 2022, με τη παρουσία του κόσμου να είναι κάτι παραπάνω από ενθαρρυντική και τους επιχειρηματίες του κλάδου της ευρύτερης περιοχής της Θεσσαλίας να δίνουν το βροντερό παρόν.  Τη τελετή έναρξης κήρυξε ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γιώργος Γεωργαντάς, με το Δήμαρχο Ελασσόνας και εκπροσώπους φορέων, να απευθύνουν στη συνέχεια χαιρετισμούς.

Η ΑΕΝΟΛ Α.Ε., η οποία δέχτηκε τη πρόκληση του δήμου Ελασσόνας, να είναι αυτή η συντονίστρια αρχή των 3ημερων εορτασμών, έφερε εις πέρας με το πλέον εμφατικό τρόπο το απαιτητικό τούτο εγχείρημα. Πέραν του στησίματος του δικού της περιπτέρου, ανέλαβε και όλες τις άλλες διαδικασίες της γιορτής, από τη κατανομή και το στήσιμο των υπόλοιπων περιπτέρων, τη τοποθέτηση της σκηνής όπου θα λάμβαναν τόπο οι ομιλίες έως και την υπαίθρια κουζίνα, όπου θα ενορχηστρώνονταν οι διάφορες γαστρονομικές αλχημείες. Επίσης, το πρόγραμμα που αφορούσε τις ενημερωτικές ημερίδες, τα σεμινάρια, όπως και το πλούσιο καλλιτεχνικό και γαστρονομικό πρόγραμμα όλων των ημερών, επιμελήθηκαν λεπτομερώς και με ιδιαίτερο επαγγελματισμό, τα στελέχη του οργανισμού. Κερασάκι στη τούρτα, οι βραδινές συναυλίες, όπου τόσο οι γυναικείες παρουσίες της Κατερίνας Στικούδη και της Ελένης Τσαλιγγοπούλου, όσο και εκείνη του Τριαντάφυλλου (Ντάφυ) μάγεψαν και ξεσήκωσαν το κοινό, αποφορτίζοντας τη μέρα με τον πλέον ιδανικό τρόπο!

Ο πρόεδρος της ΑΕΝΟΛ Α.Ε. κ. Λευτέρης Φουρκιώτης, αφού ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Ελασσόνας κ. Νίκο Γάτσα για την ανάθεση του γενικού συντονισμού των εκδηλώσεων τόνισε:

«Η ΑΕΝΟΛ Α.Ε. μετά τη μετατροπή της σε Αναπτυξιακό Οργανισμό είναι πλέον έτοιμη ώστε εκτός των προγραμματικών συμβάσεων που υπογράφει και υλοποιεί με τους δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας, να αναλαμβάνει, να υλοποιεί και να διεκπεραιώνει μεγάλες εκδηλώσεις, όπως η Πανελλήνια Γιορτή Φέτας και Γαστρονομίας στην Ελασσόνα. Επίσης επισήμανε ότι ο Αναπτυξιακός Οργανισμός είναι στη διάθεση όλων των δήμων και της περιφέρειας για συνεργασία, συμβάλλοντας έτσι στην ανάπτυξη της τοπικής κοινωνίας.  

Χαρακτηριστικά στιγμιότυπα της γιορτής, όπως την έζησε το περίπτερο μας: