Επιλογή Σελίδας
Την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας πραγματοποίησε σε εκδήλωση ο Αναπτυξιακός Οργανισμός Τοπικής Αυτοδιοίκησης Νομού Λάρισας Α.Ε. – ΑΕΝΟΛ Α.Ε., την Πέμπτη  25-01-2024.

Η εορταστική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή του συνόλου του προσωπικού και των συνεργατών του Οργανισμού, του Προέδρου του Δ.Σ. και μελών του Δ.Σ. καθώς και των εκλεκτών προσκεκλημένων, όπως ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Νικόλαος Γάτσας.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Γεώργιος Κυριλλίδης ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την συμμετοχή τους, ευχήθηκε μια δημιουργική χρονιά και υγεία σε όλους.

Ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Νικόλαος Γάτσας ευχήθηκε Χρόνια Πολλά σε όλους με υγεία και δημιουργία, ευχαρίστησε το Διοικητικό Συμβούλιο και τους εργαζόμενους για την σημαντική δουλειά που προσφέρουν, καθώς και για την επιτυχία του Οργανισμού να εγκριθούν  με υψηλή βαθμολογία τα  2 νέα προγράμματα Leader Γεωργίας και Αλιείας για την περίοδο 2023-2027. Τόνισε επίσης, τις νέες κατευθύνσεις που έχει ο Οργανισμός με την τεχνική υποστήριξη προς τους Δήμους και ότι ο Οργανισμός είναι ένα σημαντικό εργαλείο για τους δήμους – μετόχους, αλλά και πόσο σημαντικό έργο έχει πετύχει η ΑΕΝΟΛ, στην ενδυνάμωση των τοπικών κοινωνιών του Νομού Λάρισας, μέσα από τα δημόσια και ιδιωτικά έργα που έχουν προκηρυχθεί και υλοποιηθεί, όλα αυτά τα χρόνια. Τέλος ευχαρίστησε το απερχόμενο διοικητικό συμβούλιο για τις υπηρεσίες του και ευχήθηκε, η νέα χρονιά, να είναι επίσης δημιουργική και παραγωγική.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πρόνοιας κα Καρκαβανίδου – Σκρέτα Ευφροσύνη (μέλος Δ.Σ.), ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας Νοτίου Τομέα κ. Δραγατσίκης Ιωάννης , ο κ. Γεώργιος Σούλτης (πρώην Αντιδήμαρχος Δήμου Λαρισαίων – μέλος του Δ.Σ.) , ο κ. Γεωργιόπουλος Αθανάσιος Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού, τα μέλη του Δ.Σ. κ.κ. Παπαλεξίου Ευάγγελος, Σκριάπας Κωνσταντίνος και Τσιάρα Ευγενία, ο κ. Παπαγιαννούλης Ευάγγελος (νέος εκπρόσωπος του Δήμου Κιλελέρ στον Οργανισμό), ο Γενικός Διευθυντής του Οργανισμού κ. Ιωάννης Σαμώτας και η Συντονίστρια του Leader κα Σεβαστή Μπασδέκη.

Το φλουρί της εκδήλωσης έτυχε στην υπάλληλο του Οργανισμού κα Ιωάννα Παπαγεωργίου.