Επιλογή Σελίδας

Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2024 η Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Αναπτυξιακού Οργανισμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης Νομού Λάρισας Α.Ε. – ΑΕΝΟΛ Α.Ε. με θέμα την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου .

Συμμετείχαν ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Νικόλαος Γάτσας εκπροσωπώντας τον Δήμο Ελασσόνας, ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Γεώργιος Μανώλης εκπροσωπώντας τον Δήμο Τεμπών και την ΠΕΔ Θεσσαλίας, ο Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Αγιάς κ. Βασίλειος Λέτσιος εκπροσωπώντας τον Δήμο Αγιάς, ο Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Κιλελέρ κ. Ευάγγελος Παπαγιαννούλης εκπροσωπώντας τον Δήμο Κιλελέρ, ο Αντιδήμαρχος Τυρνάβου κ. Νικόλαος Αρβανίτης εκπροσωπώντας τον Δήμο Τυρνάβου, ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Λαρισαίων κ. Κωνσταντίνος Καλόγηρος εκπροσωπώντας τον Δήμο Λαρισαίων, ο Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Φαρσάλων κ. Αθανάσιος Γεροβασίλης εκπροσωπώντας τον Δήμο Φαρσάλων, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Γρηγόριος Γκουντόπουλος εκπροσωπώντας την Περιφέρεια Θεσσαλίας και ο κ. Δημήτριος Οικονόμου εκπροσωπώντας το Επιμελητήριο Λάρισας.

Οι φορείς που συμμετείχαν αντιπροσώπευαν το 98,35 % του συνόλου των μετόχων του Αναπτυξιακού Οργανισμού.

Ομόφωνα η Γενική Συνέλευση ενέκρινε την πρόταση του Δημάρχου Ελασσόνας, το Διοικητικό Συμβούλιο να αποτελείται από τους: 

  1. ΓΑΤΣΑ ΝΙΚΟΛΑΟ, ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ως Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου
  2. ΜΑΝΩΛΗ ΓΕΩΡΓΙΟ, ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΕΜΠΩΝ
  3. ΛΕΤΣΙΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ, ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΑΣ
  4. ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΥΛΗ ΕΥΑΓΓΕΛΟ, ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΔΗΜΟΥ ΚΙΛΕΛΕΡ
  5. ΚΑΛΟΓΗΡΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ, ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
  6. ΑΡΒΑΝΙΤΗ ΝΙΚΟΛΑΟ, ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ
  7. ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ ΑΘΑΝΑΣΙΟ, ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΔΗΜΟΥ ΦΑΡΣΑΛΩΝ
  8. ΓΚΟΥΝΤΟΠΟΥΛΟ ΓΡΗΓΟΡΙΟ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
  9. ΓΕΩΡΓΙΟ ΚΥΡΙΛΛΙΔΗ, ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ
  10. ΚΑΡΚΑΒΑΝΙΔΟΥ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ, ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ – ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
  11. ΓΙΩΤΣΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ , ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ
  12. ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ
  13. ΔΑΣΣΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ, ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
  14. ΝΤΑΛΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ , ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
  15. ΚΑΪΜΑΚΑΜΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΠΡΩΤΟΓΕΝΟΥΣ ΤΟΜΕΑ

Στη συνέχεια τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου σε συνεδρίασή τους, ομόφωνα, εξέλεξαν τον Πρόεδρο, τον Αντιπρόεδρο και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο ως εξής:

Πρόεδρος του Δ.Σ. ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Νικόλαος Γάτσας, Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Γεώργιος Μανώλης και Διευθύνων Σύμβουλος ο κ. Γεώργιος Κυριλλίδης.

Ο Δήμαρχος Ελασσόνας εξέφρασε τις ευχαριστίες του για την εκλογή του στους εκπροσώπους των μετόχων και στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και ευχήθηκε μια δημιουργική θητεία και καλή συνεργασία τόσο μεταξύ των μετόχων όσο και μεταξύ της διοίκησης και των εργαζομένων με στόχο την εκπλήρωση των σκοπών του οργανισμού και την αποτελεσματική υλοποίηση τόσο των προγραμμάτων LEADER  Γεωργίας και Αλιείας, όσο και νέων προγραμμάτων που μπορεί να υλοποιήσει ο Αναπτυξιακός Οργανισμός Τοπικής Αυτοδιοίκησης Νομού Λάρισας, σε όλη την Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας.