Επιλογή Σελίδας

Την Τετάρτη 2 Αυγούστου 2023 πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στην Ελασσόνα, των στελεχών της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης της Περιφέρειας Θεσσαλίας, με σκοπό την επαλήθευση της ολοκληρωμένης πράξης των δύο έργων, που υλοποιήθηκαν από τον Δήμο Ελασσόνας, με χρηματοδότηση της ΑΕΝΟΛ Α.E. και του προγράμματος LEADER.

Συγκεκριμένα, ολοκληρώθηκαν τα κάτωθι έργα:

  • Παιδικός Σταθμός Ελασσόνας – Αφορά τη διαμόρφωση υπάρχοντος κτιρίου σε Παιδικό Σταθμό, για την εξυπηρέτηση των αναγκών των κατοίκων της Ελασσόνας. 

  • Αίθουσα Προσβολής Τοπικού Πολιτισμού – Αφορά τη διαμόρφωση υπάρχοντος κτιρίου, σε Κέντρο Προβολής Τοπικού Πολιτισμού.

Με αφορμή τα παραπάνω έργα, ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Νίκος Γάτσας, αφού ευχαρίστησε τόσο τα στελέχη της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης, για την επίσκεψή τους στην Ελασσόνα, όσο και τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό και τον Πρόεδρο της ΑΕΝΟΛ ΑΕ κ. Λευτέρη Φουρκιώτη για την άριστη συνεργασία, επεσήμανε ότι «ο Δήμος Ελασσόνας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και την ΑΕΝΟΛ Α.Ε., λειτουργούν από κοινού, με προσανατολισμό την ανάπτυξη και την ευημερία της περιοχής», δίνοντας έμφαση στο γεγονός, ότι «μετά την μετατροπή της ΑΕΝΟΛ Α.Ε. από Αναπτυξιακή Εταιρεία σε Αναπτυξιακό Οργανισμό, έχουμε υλοποιήσει πολλές Προγραμματικές Συμβάσεις Αναπτυξιακού Χαρακτήρα για την περιοχή».  

Ο Πρόεδρος της ΑΕΝΟΛ Α.Ε. κ. Λευτέρης Φουρκιώτης, με δήλωσή του, επεσήμανε ότι «ο Αναπτυξιακός Οργανισμός Νομού Λάρισας, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, υλοποιεί και παρακολουθεί το πρόγραμμα LEADER για όλο το Νομό Λάρισας», τονίζοντας ότι «ο Δήμος Ελασσόνας πρωταγωνιστεί πάντα, καθώς με τις παρεμβάσεις του, τόσο σε μικρά όσο και σε μεγάλα έργα, αλλάζει την καθημερινότητα των πολιτών». Επίσης, ευχαρίστησε τόσο τα στελέχη της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης της Περιφέρειας Θεσσαλίας και τον Περιφερειάρχη κ. Κώστα Αγοραστό για την άριστη συνεργασία, όσο και τον Δήμαρχο Ελασσόνας κ. Νίκο Γάτσα και τα στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Ελασσόνας και της ΑΕΝΟΛ Α.Ε., που με την προσπάθεια και τον αγώνα τους, πετυχαίνουμε τους στόχους που κάθε φορά ορίζουμε.

Συνεχίζουμε για μια «Δυναμική, Βιώσιμη, Πολυλειτουργική Αγροτική Περιοχή της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας».